Bilo bi vrijeme da i ja predstavim svoju ratnicu
Radi se o Marinovoj bivšoj kockici koju je on prodao Ivi Znaoru a ja sam Znaora istukao i preoteo mu je
Ovako je izgledala dok je još bila u Splitu:
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Manje više se sve zna o tom autu tako da mi se baš detalji i nedaju pisat...
Dakle, motor je iz E39 M52B28, struja od M50B25TU, unichip, usisna grana od 2.5, kruti zamašnjak od M20 itd... otprilike nekih 200 tinjak kobila, možda koja više

Gewinde D2, hidraulična ručna Wilwood, volan i školjke OMP, homologirani roll bar SASSA, strut bar prednji i zadnji...
Felge BBS RM, prednje 8x15 et15, zadnje 8.5x15 et7 i još 12 komada svega i svačega
Di smo stali, aha kako sam Znaoru kidnapova kocku
U 6-tom mjesecu napokon je stigla u Zagreb, poklon nije moga bit bolji, niko sretniji od mene

Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Mislio sam da ću dobit i petardu na lipe oči ali nedaju Dalmatinci
Uploaded with
ImageShack.us
Tokom ljeta neke sitnice smo malo izminjali na vanjskom izgledu:
Ljubljana
Uploaded with
ImageShack.us
Logatec
Osijek
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Nakon Marinove torture par godina i jedne godine što je Znaor vozio, ovu sezonu je s njom odvoženo 7 utrka (3xCDC, 2xLogatec, 2xLjubljana) i jedan meet u Čaporicama, a da nas ni jednom nije izdala ni na jednoj utrci s tim da smo dvojica vozili, Znaor i ja. Skoro pa se nije nikako ni gasila, stali bi samo kad triba prominit gume i nadolit gorivo. Bilo je tu i šarafanja, slomljenih diferencijala, kardana, kuplunga i više se ne sićam čega sve ne, ali svaka utrka je odvožena do kraja. Jedino bi nam nekad ponestalo guma

Na motoru osim svjećica, ulja i dihtunga poklopca ventila apsolutno ništa nije minjano, a i dalje radi ko švicarski sat
Dignit ću joj spomenik!!!
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Oće i da zadimi malo
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Ja i Znaor
Uploaded with
ImageShack.us
Znaor
Uploaded with
ImageShack.us
Za iduću sezonu planiram neke male preinake ali ništa veliko...
Što se tiče motora on i dalje ostaje, mislim da mi je za još jednu sezonu sasvim dovoljno snage dok se još malo ne upoznam sa volanom
Uploaded with
ImageShack.us