Čisto s moje strane komentar
Suđenje, kao i uvijek, kapa dolje.
Staza prilično challenging na nekim dijelovima, pogotovo tranzicija predzadnji-zadnji zavoj jer je usko i dugo...
I dalje smatram da treba na sastancima s vozačima proć kroz neke osnove. Jer ih dosta vozača nije usvojilo. Ne kužim kako, ako na treninzima imate postavljene clippinge i drift zone, i ako ih na kvalama morate gađati... i cijeli dan drljate po njima - kako onda kad vozite lead run - 99 posto vas ide svojom nekom putanjom i na tome gubi masne bodove.
Također mi nije jasno kad će neki vozači shvatiti da nije cilj pobjeći vozaču koji te prati već voziti na način da obojica napravite show i odvezete se ko kraljevi. Ako zatvaraš stazu, ovaj iza tebe ne može doć paralelno u nijednom slučaju. Tonči vam napravi stazu da se možete otvarati i vi opet udri zatvaraj...
Matjaž, odlične vožnje s Folerom. Onaj follow run ti je bio jedan od boljih koje sam vidio da si ikad vozio.

Šorak u Flokijevom autu isto za sve pare. Super.

Foler odličan do samog kraja. Glupa greška, na koju nitko nije imun, pogotovo uz probleme s autom...

Clemensa ne treba pretjerano komentirati. Lik je nadjebo sam sebe. Svaka čast.
KUDOS svima za posuđivanje auta međusobno, to je drift!
Zamjerka koju imam već godinama
Pravilo 5 minuta nije ispoštovano od kad ja znam da postoji drift u Hrvata.
Loše je za druge vozače, loše je za publiku, loše je za suce.
Može se rastegnut na 7 ili 10 al brate mili, kad god je neki prekid ljudi su jurili u boksove, pa smo čekali, pa drž pa ne daj. Imaš jednom 5 min. Iskoristio ga ti na kvalama il na trci - to je to. Nemaš guma? Smola. Nemaš goriva? Smola... Mehanički kvar? Posudi auto il odustani.
I razglas. Fali zvučnika prema brdu i mikrofon s dovoljno dometa. Emilio je opet prekidao
Samo ukazujem na ovo. Svaka pohvala za sve ostalo
Još jednom kapa dole dečkima na stazi, sucima, i organizatorima. Jebački poso odradite svaki put i izmorite se ko kristuši. Bravo dečki! Bio je još jedan odličan event.