kalendar događanja
vijesti

CROATIAN DRIFT CHALLENGE Rd.1/2014.

Prva utrka sezone!!!

18.04.2014.

news thumb

Šestu godinu zaredom Croatian Drift Challenge ide u novu sezonu...

Sezonu za koju uvijek želimo da bude bolja od prethodne, sa puno više vozača, puno više konja u našim trkaćim automobilima i što više naših vjernih fanova, čiji se broj povećava iz godine u godinu. Prva utrka će biti ranije nego inače, kalendar je svake godine sve popunjeniji sa raznim auto eventima i događanjima, a nadamo se i ljepšem vremenu u ovoj sezoni jer u prošloj smo se namučili sa pomicanjem datuma, te smo uspjeli nekako izgurati do kraja.

Sa nama je i ovog puta na prvoj utrci ekipa Tuning Garagea "Prijatelj na2" koji će se održati u sklopu drift utrke u nedjelju, gdje će biti izloženo 60-70 tuniranih automobila koji će takodjer za style dobivati nagrade Tuning garagea. Prijave za tuning garage su od 08-13h.

Za pokal prve utrke sezone borit će se drifteri iz Hrvatske, Slovenije,Italije, Austrije, Srbije, i Bosne i Hercegovine.
Brojni gledatelji moći će isprobati zašto je DRIFT trenutno jedan od najpopularnijih auto sportova na svijetu jer će se kao i uvijek nuditi i DRIFT TAXI vožnje s natjecateljima. Probajte doći do svog mjesta u Drift taxiju jer će broj vožnji biti ograničen.

Posjetitelji će moći uživati u atraktivnim hostesama,RC driftu, izloženim tuniranim automobilima ili potražiti osvježenje u ponudi jela i pića.

Cijena ulaznice 30 kn
Ulaz otvoren od 09:00 h

SLUŽBENI PARTNERI: ORYX Centar za Sigurnu vožnju,Red Bull, Valvoline, Auto Fef, Gabrek Tuning, Kreator TV, AUTO., Folije Zagreb. DAK Motorsport, Drift.hr

Očekujemo vas na ORYX centru za sigurnu vožnju 11.05.2014. u Mičevcu!!!

Što vas očekuje na ORYX Centru za sigurne vožnju u Mičevcu?

• Drift taxi
• RC DRIFT
• Nagradna igra za posjetitelje
• Show off
• Top 16 Twin drift
• Street Style "Prijatelj na 2"

foto galerija video
sponzori